La primera herramienta completa para la gestión de espectáculos. ¡Y ES TUYA!

Close Notification
Open Notification

Modele de compuneri

Este o zi friguroasă de iarnă. Fulgi mari şi pufoşi CAD DIN CER. Ca în fiecare zi de dumi Nică, făuriţa Aduna stèle Aurii şi le Ducea surioarelor sale mai mici, zeiţele APEI de Argint. – Leneşo, de ce ai întârziat aşa mult? Nu ştiai că mergem la petrecerea Vrăjitorului Bosumflat? – Îmi pare rău, Dar m-am oprit să îl Salut PE Domnul Soare. Uitaţi Stelele culese! Făuriţa dezlegă cu grijă Funda Mare şi Roşie prinsă de sac. DIN El ieşi un PRAF Magic Care le transformă PE zeiţe în nişte monştri mari şi hidoşi. – Ce ai făcut, Făuriţa? se Auzi un Glas agitat – Îmi pare foarte rău! Cred că cineva a pus o vrajă PE Stele…-Mincinoaso, acum nu mai putem fusionner la Petrecere! Te alungăm DIN împărăţia Apelor argintii PANA găseşti un Leac. DIN ochii Făuriţei ieşiră Lacrimi mari şi sărate. Se Duse în grabă la Zâna Vindecătoare: – Îmi pare rău că te deranjez. Ai vreun Leac pentru surorile Mele? S-au transformationnelle în nişte monştri mari şi hidoşi! Sigur! Dar trebuie să porneşti Într-o călătorie periculoasă.

Du-te PE Vulcanul Roşu şi Adu-mi ochiul dragonu lui. Îţi DAU acest PRAF Magic care te poate face invizibilă. Făuriţa îi mulţumi Zânei Vindecătoare şi plecă la Drum. Merse o bucată Bună şi văzu o colibă Mică şi neîngrijită. Bătu la uşă şi o întâmpină o bătrânică. – Sărut mâna, bătrânico! Bună! Ce cauţi rătăcind prin Pădure noaptea? Făuriţa se Feri să răspundă, aşa că schiţă un zâmbet şi minţi: – AM plecat la cules de mure şi m-a Prins noaptea PE Drum! -Te pot găzdui la mine PANA se crapă de ziuă. – Mulţumesc mult! Vă rămân datoare. EA intră PE uşă. Şi avea uşa asta o ferestruică, tăiată Taman la mijloc.

Spre surprinderea Făuriţei, înăuntru totul Era curat şi rafinat. – SPER că Îţi place! – Da… Bătrânica îi pregăti o masă îmbelşugată şi o conduse PE Făuriţa în Camera de oaspeţi. -Noapte bună! SPER că te VEI odihni! spuse bătrânica şi închise uşa. În următoarea Zi, Făuriţa s-a trezit cu chef de Drum. Noaptea le-a Visat PE surorile sale, devenind din nou zeiţe Frumoase Care ISI împleteau părul cu Stele. – La revedere! Îţi mulţumesc pentru adăpost. Făuriţa plecă la Drum pentru a ajunge mai devreme la Vulcanul Roşu. Intră Într-o Pădure, trecu de EA şi…

un ajuns! PE Vulcan a văzut o coadă de Dragon. DĂ peste o piatră şi se împiedică de EA, lovindu-se de Dragon.

  • En:
  • Sin categoría
← Modele de decoupe de citrouille pour halloween
Modele de blame gratuit →